mondhygiënist, Shari Dekkers, angst,

Behandelaar

Mijn naam is Shari Dekkers, geboren in Bovenkarspel. Nadat ik de vier-jarige HBO opleiding mondzorgkunde afgerond heb aan het

ACTA deed ik ervaring op in de algemene tandartsenpraktijk, tijdens stage bijzondere zorggroepen bij de prinsenstichting, in het ziekenhuis MCA en in een orthodontiepraktijk. Na 6 jaar in loondienst bij een algemene praktijk en na 9 jaar mijn eigen praktijk op Terschelling werd het tijd om ook een praktijk dichter bij huis te starten. De praktijk in hem is gestart in 2013 en inmiddels verhuisd naar het prachtige pand op de koggeweg.

Of het nu gaat om een mondhygiëne instructie, gebitsreiniging of parodontale (na)zorg, in mijn praktijk is een van de belangrijkste doelstellingen dat de patiënt in een angst- en pijnvrije sfeer te behandelen. Om de behandeling geheel pijnloos te laten verlopen is het plaatsen van een (lokale) verdoving mogelijk.

Tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en investeer ik in kwaliteit door het volgen van bij- en nascholing.