mondhygiënist, Shari Dekkers, angst,

Behandelaar

Mijn naam is Shari Dekkers, geboren in Bovenkarspel. Nadat ik de vier-jarige HBO opleiding mondzorgkunde afgerond heb aan het

ACTA deed ik ervaring op in de algemene tandartsenpraktijk, tijdens stage bijzondere zorggroepen bij de prinsenstichting, in het ziekenhuis MCA en in een orthodontiepraktijk. Na 6 jaar in loondienst bij een algemene praktijk en na 9 jaar mijn eigen praktijk op Terschelling werd het tijd om ook een praktijk dichter bij huis te starten.

Of het nu gaat om een mondhygiëne instructie, gebitsreiniging of parodontale (na)zorg, in mijn praktijk is een van de belangrijkste doelstellingen dat de patiënt in een angst- en pijnvrije sfeer te behandelen. Om de behandeling geheel pijnloos te laten verlopen is het plaatsen van een (lokale) verdoving mogelijk.

Tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten, ben ik lid van het Nederlandse Tijdschrijft voor Tandheelkunde en de Nerderlandse vereniging voor parodontologie, hiermee investeer ik in kwaliteit door het volgen van bij- en nascholing.

Deze registratie wordt beschouwd als een garantie voor de deskundigheid en de kwaliteit van de ingeschreven beroepsbeoefenaren.